Presentació

La Nocturna de la Segarra és una prova d'orientació amb Bicicleta de Muntanya (BTT) que s'inicia l'any 2014, aquesta serà la quarta ediciò, on esperem superar el nombre de participants i millorar els aspectes organitzatius. L'entorn natural de la Segarra amb els seus bosquets, corriols, sembrats fan que sigui l'entorn ideal per dur a terme una prova d'aquestes característiques. El lloc escollit, el municipi de Ribera d'Ondara i l'epicentre Briançó tenen tradició en la realització d'events relacionats amb la bicicleta i l'Enduro.

En què consisteix?

L'organització dissenya un circuit per el municipi de Ribera d'Ondara, aquest circuit és secret, dividit per trams i no està marcat. Tot el seu recorregut transcorre per camins, senders i pistes forestals. Els participants de La Nocturna de la Segarra hauran de formar equips de com a mínim 3 persones i aquests hauran d'anar seguint unes indicacions en forma de vinyetes (llibre de ruta) per arribar a completar tot el circuit. És tracta de una marxa no competitiva en que l'objectiu és passar-s'ho bé.

En què s'inspira?

En la Nocturna d'Esparreguera a la que alguns dels organitzadors han assistit en alguna ocasió i pretenen transportar les nits de diversió a l'entorn de la Segarra.

On es celebra?

A Ribera d'Ondara i concretament a Briançó hi haurà el centre neuràlgic als carrers i Plaça es durà a terme la recollida de dorsals, sortida, arribada, etc. Per a més indicacions podeu consultar el seg¨ent enllaçla; a Google Maps.

Qui l'organitza?

El Club BTT La Segarra és el responsable de l'organització en la persona del seu president Cai Gomez, l'organitzaciò concreta recau en Genis Cuadros Claria i Salvador Tous amb la col.laboració de voluntaris d'arreu de la Segarra i del Club.

Que pretenem?

Pretenem crear una cita divertida per començar l'estiu que es converteixi en un referent dels vostres calendaris. Diversiò, competitivitat, discusions ... en un entorn inigualable!!!

Quina llargada té?

El recorregut és de 32 km el circuit llarg i uns 20 km el circuit curt, i intercalats hi haurà controls suficients per reposar forces.

Serà molt dura?

El nivell serà mig amb alguna trialera de baixada i si hi ha alguna zona perillosa estarà senyalitzada, pretenem tornem a dir que disfruteu, si dubteu baixeu de la bici i baixeu caminant.

Hi haurà cotxe escombra?

Com a tal no però recollirem a qualsevol que no pugui o vulgui continuar, a part hi haurà un metge i una ambulancia per si cal.

Adjuntem perfil orientatiu.