Presentació

La Nocturna de la Segarra és una prova d'orientació amb Bicicleta de Muntanya (BTT) que s'inicia l'any 2014, aquesta serà la setena ediciò, on esperem superar el nombre de participants i millorar els aspectes organitzatius. L'entorn natural de la Segarra amb els seus bosquets, corriols, sembrats fan que sigui l'entorn ideal per dur a terme una prova d'aquestes característiques. El lloc escollit, el municipi de Ribera d'Ondara i l'epicentre Briançó tenen tradició en la realització d'events relacionats amb la bicicleta i l'Enduro.

En què consisteix?

L'organització dissenya un circuit per el municipi de Ribera d'Ondara, aquest circuit és secret, dividit per trams i no està marcat (tret de alguns trams). Tot el seu recorregut transcorre per camins, senders i pistes forestals. Els participants de La Nocturna de la Segarra hauran de formar equips de com a mínim 2 persones i aquests hauran d'anar seguint unes indicacions en forma de vinyetes (llibre de ruta) per arribar a completar tot el circuit. És tracta de una marxa no competitiva en que l'objectiu és passar-s'ho bé.

Que es la CHALLENGE BTT NOCTURNA?

Una aposta pels que no en tenen prou amb una Nocturna a l'any. Volem posar al vostre abast tres probes en entorns diferents i amb el mateix proposit, gaudir del repte de trobar el camí de nit. En el nostre cas a mes gaudir de l'entorn de la Segarra.Aquest any 2020 desgraciadament nomes es farà a la Segarra

On es celebra?

A Ribera d'Ondara i concretament a les pisicines de Sant Antolí hi haurà el centre neuràlgic i es durà a terme la recollida de dorsals, sortida, arribada, etc. Per a més indicacions podeu consultar el seg¨ent enllaçla; a Google Maps.

Qui l'organitza?

El Club BTT La Segarra és el responsable de l'organització en la persona del seu president Ramon Tous, l'organitzaciò concreta recau en Genis Cuadros Claria com director de cursa i Salvador Tous responsable de Seguretat Vial amb la col.laboració de voluntaris d'arreu de la Segarra i del Club.

Que pretenem?

Pretenem crear una cita divertida per començar l'estiu que es converteixi en un referent dels vostres calendaris. Diversiò, competitivitat, discusions ... en un entorn inigualable!!!

Quina llargada té?

El recorregut és de 30 km el circuit llarg i uns 15 km el circuit curt, i intercalats hi haurà controls i avituallaments suficients per reposar forces.

Serà molt dura?

El nivell serà suau majoritariament camins en la FAMILIAR encara que també corriols fàcils, i mig alt en la EXTREM amb molts corriols mig iamb alguna trialera de baixada. Si hi ha alguna zona perillosa estarà senyalitzada, pretenem tornem a dir que disfruteu, si dubteu baixeu de la bici i baixeu caminant.

Hi haurà cotxe escombra?

Com a tal no però recollirem a qualsevol que no pugui o vulgui continuar, a part hi haurà un metge i una ambulancia per si cal i controladors amb moto per atendre a qui calgui.

Adjuntem perfil orientatiu.

FAMILIAR

EXTREM